Rubriky
Nezařazené

Bouračka tábora 2023

Vážení členové, rodiče a přátelé táboření,

letošní tábory se pomalu chýlí ke konci, a přestože nás to moc mrzí, nastal čas se s naším prázdninovým domovem rozloučit.

Proto bychom Vás chtěli srdečně pozvat na bouračku našeho tábořitě. Budeme moc rádi, pokud budete moct přijet i na pár hodin.

SOBOTA 26. 8. 2023

Program: budeme demontovat všechny táborové stavby a nakládat je do železných kontejnerů a dodávek, které pojedou zpátky do skladu do Dolních Životic. Nutnou součástí bude také sušení celt podsadových stanů a hangárů, proto průběh celého dne bude hodně záviset na počasí. Nejvíce pracantů bude potřeba přímo na tábořišti, další část dobrovolníků bude vykládat materiál v Dolních Životicích. 

Organizaci akce bude zajišťovat servis tým, který poznáte podle barevného skautského šátku. Kdyby nebyl nikdo na blízku, měli byste potíže s parkováním, či vás potkala jiná trable, zavolejte na servis číslo +420 773 041 773 (KáŤa). 

Začátek: v 9:00 na tábořišti Florida na Slezské Hartě 

Cesta na tábořiště: Příjezd autem pouze ze sjezdu ze silnice spojující Leskovec a Razovou. Nevjíždějte, prosím, do zákazu vjezdu bez povolenky od servis týmu. Počítejte spíše s variantou pěší cesty z parkoviště na Floridu (máme omezený počet povolenek, musíme upřednostnit auta s nákladem). Odkaz na mapu: https://mapy.cz/s/potahamero

S sebou: pracovní oblečení, pracovní obuv, pracovní rukavice, ochrana proti slunci, pláštěnka, čepice, svačiny, pití, klíč č. 13., hrneček nebo flaška, ešuš, lžíce. 

Volitelné: buchta nebo koláče pro společné občerstvení, račna, akuvrtačka, kladivo, věci na koupání (plavky, ručník).

Na tábořišti bude po celý den k dispozici várnice s pitnou vodou. V poledne bude připraven společný oběd. 

NEDĚLE 27. 8. 2023

Rezervní den v případě, že by v sobotu mělo být hodně špatné počasí.