Rubriky
Tábor

Stavěčka tábora – informace pro rodiče a děti

Termín: sobota 2.7.2022
Začátek: 9:00 na Floridě

Příjezd pouze ze sjezdu ze silnice spojující Leskovec a Razovou. Nevjíždějte prosím do zákazu vjezdu bez povolenky od organizátorů. Na točně bude servis tým v červených tričkách, který vás bude informovat o situaci s parkováním a průjezdem. Počítejte s variantou pěší cesty z točny na Floridu (máme omezený počet povolenek). Pakliže pojede auto s nákladem, obdrží povolenku od servis týmu u točny a bude pokračovat na Floridu. Cesta k tábořišti bude pro jistotu vyfaborkovaná krepákem, aby se naši pracanti omylem nepřidali ke stavěčce druhého tábora u vápenné pece.

Když dorazíte na tábořiště, ohlásíte se u servis týmu (červená trička). Od servisáků dostanete nalepovací jmenovku a budete přiřazení dle vašich preferencí a aktuální potřebě k vašemu týmovému vedoucímu, pod jehož vedením budete stavět konkrétní část tábora (např. tým podsad, tým kuchyň, tým kácení stromů, tým umývárna, tým sprcha…). Na vedoucího týmu se také můžete obracet s konkrétními stavitelskými problémy nebo nejasnostmi.

S sebou: pracovní oblečení, pracovní obuv, pracovní rukavice, ochrana proti slunci, svačinka, pití, ešus, lžíce, klíč č. 13, (plavky).

Bude zajištěn společný oběd.

Pro zájemce bude možnost přespání (s sebou věci na přespání) 

Harmonogram klíčových momentů:
9:00 sraz na Floridě
12:00 – 13:30 společný oběd a odpolední pauza

Budeme moc rádi, pokud budete moct přijet i na pár hodin. Stavěčka je krásná událost, během níž se můžete seznámit s ostatními skauty, vedoucími nebo rodiči, pobýt na čerstvém vzduchu a vybudovat krásné zázemí pro 150 dětí, které na Floridě budou tábořit.
V případě dotazů pište na Jirik.sasek@seznam.cz nebo volejte na +420 739 172 150 (Jiří Šášek – koordinátor stavěčky).